MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, June 9, 2014

TART OH TART... BERHAMPIRAN ANDA SEKARANG!

ASSALAMUALAIKUM...


BANYAK sekali panggilan yang Sk terima bertanyakan tentang tempahan tart. Biasanya kalau jawab panggilan atau mesej dari nombor yang tak dikenali, Sk kena pastikan betul-betul soalannya. Nak tanya tentang cheese tart, kulit tart atau mesin tart... hehehe. Kadang-kadang bila dah terlalu banyak, memang boleh keliru kita dibuatnya. Jadi, minta maaflah kepada mereka yang pernah Sk tersalah bagi jawapan tu ya.


Untuk pengetahuan anda, cheese tart dan kulit tart, Sk tak boleh pos. Mesin tart pula memang dihantar melalui pos sahaja. Dan ingat ya, kalau nak tempah mesin tart, bolehlah tempah sekarang (dan buat bayaran). Jangan tunggu lama-lama sebab menjelang Ramadhan nanti memang tak menang tangan kami menerima tempahan mesin. Jangan ada yang marah kalau mesin sampai lepas raya tau.

Untuk tempahan Mesin Tart, hubungi :

Panggilan atau Whatsapp sahaja : 0127799705
SMS sahaja : 0127844524

Kadang-kadang, beriya jugaklah bagi sebut harga jika ada yang bertanya tentang Cheese Tart atau Kulit Tart. Lepas tu barulah tahu, orang yang menempah tu berada nun jauh di Pantai Timur sana. Yang dari Sarawak pun ada. Maaf sangat, Sk memang tak boleh pos sebab Sk dah tahu dah kalau kulit tu, separuh akan punah, kalau cheese tart, kena makan dengan sudu, huhuhu.

Tapi, sebab ramai antara kita yang memang sukakan masakan atau kuih muih home made, yang tidak diletak di kedai berhari-hari.. marilah kita pakat-pakat beli dari kawan-kawan Sk yang ber-bisnes dari rumah. Senang sahaja, anda boleh hubungi mereka terus dan tanya bagaimana hendak mendapatkan produk dari mereka. Ada yang jual cheese tart, ada yang jual kulit tart, ada yang jual egg tart... quiches.. urmmm...  Kek-kek pun ada tau..

JOHOR

Pn Noraishah (Masai) 0197688898
Pn Afidah (Skudai) 0197713841
Pn Siti Mastura (Kota Tinggi) 0127043589
Pn Nuree (Skudai) 0127267509
Pn Azlina (P Gudang) 0197988651)
Pn Suhaili (P Gudang) 0197483549
Pn Devi (Kluang/ Segamat) 0197513438
Pn Azita (P Gudang) 0127191781
Pn Siti  Faridah (Ayer Hitam) 0197559277
Pn Salha (Pontian) 0137888284
Pn Hafizoh (Pontian) 0192795191
Pn Kartini (Muar) 0136385702
Pn Ibah (Batu Pahat) 0193913881
En Samjan (Pulai/ Skudai/ Pontian) 0197316955
Pn Aminah (Masai) 0197921497
Pn Maryam (Yong Peng) 0196797730
Pn Faiza (Kangkar Pulai/ Skudai) 0127135073


MELAKA

Pn Wan Norizah (Merlimau) 0123192960
Pn Fina (Ayer Keroh) 0126297981
Shaza Bakers (Ayer Keroh) 0123750034
Pn Samsiah (Jasin) 0176026224
Pn Azzura (Jasin) 0197319899
Pn Hidayu (Bukit Beruang) 0176110784


N SEMBILAN

Pn Zai (Pedas) 0122676972

KUALA LUMPUR

Pn Hanizah 0176709891
Pn Zue 0193078836
Pn Mastura 0172490977
Pn Mazmin 0122391046
Pn Azreen 0193446875
Pn Fadzillah 0196690456
Pn Rohayati 0126810706

SELANGOR

Pn Faridah (Klang) 0192254716
Pn Norizam (Sepang) 0123784197
Pn Majidah (Kajang) 0192678009
Pn Aziza (Tg Karang/ Sabak Bernam/ K. Selangor) 0126197356
Pn Adda (Batu Caves/ Ampang/ Wangsa Maju/ Selayang) 0196339005
Pn Fiza (Shah Alam) 0133927216
Pn Ana (Sg Buloh) 0123401364
Pn Noraini (Shah Alam) 0173692182
Pn Razidah (Sg Buloh) 0125605437
Pn Zetty (Seri Kembangan) 0192800778
Pn Shafrina (Shah Alam) 0102546460
Pn Dyla (K Langat) 0102578142

PERAK

Pn Mahani (Teluk Intan) 0196100996
Pn Zauraina (Ipoh) 0192579227

SABAH

Pn Ayuza (Kota Kinabalu) 0109556659
Pn Lee (Kota Kinabalu) 0198334588
Pn Sue (Sandakan) 0128180778
Pn Misra (Sandakan) 0198048896
Pn Rossilawati (Tawau) 0196508119

WP Labuan
En Suwito 0128239268

PAHANG

Pn Norzaini (Temerloh) 0148447871
En Dzul (Cameron Highlands) 0139956557

TERENGGANU

Pn Nor (Marang) 0139371200
Pn Zie (Paka - Egg Tart) 0199627178
Pn Shalini (Dungun) 0194422136 
Pn Khuzaimah (Dungun) 0134235234
Pn Uji ( K Terengganu) 0199343081

KEDAH

Pn Madihah (Kepala Batas) 0124255017

KELANTAN

Pn Rosnani (Kota Bharu) 0139286374
Pn Faridah (Kota Bharu) 0123269092
Pn Nurmizon (Gua Musang) 0195742315

BRUNEI

Pn Hartini +6738619596
Pn Nooriah +6738739160
Pn Maimunah +6738880548
Pg Hjh Salmah +6738775515

SINGAPURA

Pn Nazleen +6598710075

Oh, ya! Sekiranya anda merupakan pembeli mesin tart dari Sk dan mahukan nombor telefon anda dipaparkan di blog ini, anda bolehlah menghubungi Sk di talian yang sama ya. Sebab, Sk telah kehilangan sebahagian dari nombor telefon anda. jadi, Sk berharap sangat agar anda dapat menghubungi Sk semula ya.

Terima kasih semua!!!

4 comments:

  1. Kak, letak list kat sidebar kak...hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. Ya, Aziela.. mmg ada list kat side bar.. cer tengok.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Lepas ni kalau rasa malas nak buat sendiri, order je la kat sesiapa yang dekat2 tu... hehehehe

    ReplyDelete
  4. salam singgah. wah terbaik ni. lagi ramai stokis, lagi mudah nak dapatkan produk ^_^

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?