MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, November 11, 2014

TART OH TART... UPDATE 11 NOV 2014

ASSALAMUALAIKUM...

PERHATIAN : Ini adalah update post dari Sk dari post yang asal.


BANYAK sekali panggilan yang Sk terima bertanyakan tentang tempahan tart. Biasanya kalau jawab panggilan atau mesej dari nombor yang tak dikenali, Sk kena pastikan betul-betul soalannya. Nak tanya tentang cheese tart, kulit tart atau mesin tart... hehehe. Kadang-kadang bila dah terlalu banyak, memang boleh keliru kita dibuatnya. Jadi, minta maaflah kepada mereka yang pernah Sk tersalah bagi jawapan tu ya.


Untuk pengetahuan anda, cheese tart dan kulit tart, Sk tak boleh pos. Mesin tart pula memang dihantar melalui pos sahaja. Segala tempahan mesin tart hendaklah disertakan dengan bayaran penuh dan mesin 'ready stock' bergantung kepada rezeki anda. Dan ingat ya, kalau nak tempah mesin tart, bolehlah tempah sekarang (dan buat bayaran). Jangan tunggu lama-lama sebab menjelang Ramadhan nanti memang tak menang tangan kami menerima tempahan mesin. Jangan ada yang marah kalau mesin sampai lepas raya tau.

Untuk tempahan Mesin Tart, hubungi :

Panggilan atau Whatsapp sahaja : 0127799705
SMS sahaja : 0127844524

Kadang-kadang, beriya jugaklah bagi sebut harga jika ada yang bertanya tentang Cheese Tart atau Kulit Tart. Lepas tu barulah tahu, orang yang menempah tu berada nun jauh di Pantai Timur sana. Yang dari Sarawak pun ada. Maaf sangat, Sk memang tak boleh pos sebab Sk dah tahu dah kalau kulit tu, separuh akan punah, kalau cheese tart, kena makan dengan sudu, huhuhu.

Tapi, sebab ramai antara kita yang memang sukakan masakan atau kuih muih home made, yang tidak diletak di kedai berhari-hari.. marilah kita pakat-pakat beli dari kawan-kawan Sk yang ber-bisnes dari rumah. Senang sahaja, anda boleh hubungi mereka terus dan tanya bagaimana hendak mendapatkan produk dari mereka. Ada yang jual cheese tart, ada yang jual kulit tart, ada yang jual egg tart... quiches.. urmmm...  Kek-kek pun ada tau..

Bagi mereka yang masih ragu-ragu berurusan secara talian dengan Sk, ini adalah antara pelanggan Sk yang kebanyakannya untuk tahun 2014 sahaja yang telah dikemas kini.

JOHOR

Johor Bahru/ Tebrau
Pn Shahilah  0186670874

Johor Bahru/ Skudai
Pn Afidah 0197713841
Pn Nuree 0127267509
En Samjan 0197316955
Pn Faiza  0127135073

Kota Tinggi
Pn Siti Mastura 0127043589

Pasir Gudang
Pn Azita 0127191781
Pn Azlina 0197988651)
Pn Suhaili  0197483549

Masai
Pn Aminah 0197921497
Pn Noraishah 0197688898

Kluang
Pn Devi  0197513438

Segamat
Pn Devi  0197513438

Ayer Hitam
Pn Siti  Faridah 0197559277

Pontian
En Samjan 0197316955
Pn Salha 0137888284
Pn Hafizoh  0192795191

Muar
Pn Kartini 0136385702

Batu Pahat
Pn Ibah 0193913881

Yong Peng
Pn Maryam 0196797730



MELAKA

Merlimau
Pn Wan Norizah 0123192960

Ayer Keroh
Pn Fina 0126297981
Shaza Bakers 0123750034

Jasin
Pn Samsiah 0176026224
Pn Azzura 0197319899

Bukit Beruang
Pn Hidayu  0176110784


N SEMBILAN

Pedas
Pn Zai 0122676972

KUALA LUMPUR

Pn Hanizah 0176709891
Pn Zue 0193078836
Pn Mastura 0172490977
Pn Mazmin 0122391046
Pn Azreen 0193446875
Pn Fadzillah 0196690456
Pn Rohayati 0126810706

SELANGOR

Petaling Jaya
Pn Ros 0102203480

Subang Jaya
Pn Badariah  0162030792
Pn Aisyah 0162195104

Klang
Pn Faridah 0192254716

Sepang
Pn Norizam  0123784197

Kajang
Pn Majidah 0192678009
Pn Rokiah 0126601136
En Rushdan 0199505653

Tg Karang
Pn Aziza  0126197356

Sabak Bernam
Pn Aziza 0126197356

K Selangor
Pn Aziza 0126197356

Batu Caves
Pn Adda  0196339005

Selayang
Pn Adda  0196339005

Ampang
Pn Adda 0196339005

Shah Alam
Pn Fiza 0133927216
Pn Zarina  0192205044
Pn Noraini 0173692182
Pn Shafrina 0102546460

Sg Buloh
Pn Ana  0123401364
Pn Razidah 0125605437

Seri Kembangan
Pn Zetty  0192800778

K Langat
Pn Dyla  0102578142

Teluk Panglima Garang
Pn Mazida 0136713611
Pn Sairah  0193489256


PERAK

Ipoh
Pn Zauraina 0192579227

Teluk Intan
Pn Mahani  0196100996

Kamunting
En Yusainy 0129603180


SABAH

Kota Kinabalu
Pn Ayuza  0109556659
Pn Lee 0198334588

Sandakan
Pn Sue  0128180778
Pn Misra  0198048896

Tawau
Pn Rossilawati 0196508119

WP LABUAN

En Suwito 0128239268

SARAWAK

Kuching
Pn Christine Lim 0168897288

PAHANG

Temerloh
Pn Norzaini 0148447871

Cameron Highlands
En Dzul 0139956557

TERENGGANU

Marang
Pn Nor 0139371200

Paka
Pn Zie 0199627178

Dungun
Pn Shalini 0194422136 
Pn Khuzaimah 0134235234

K Terengganu
Pn Uji  0199343081


KEDAH

Sg Petani
Pn Azlin 0129729231

Kepala Batas
Pn Madihah 0124255017


KELANTAN

Kota Bharu
Pn Rosnani  0139286374
Pn Faridah  0123269092

Gua Musang
Pn Nurmizon 0195742315

BRUNEI

Pn Hartini +6738619596
Pn Nooriah +6738739160
Pn Maimunah +6738880548
Pg Hjh Salmah +6738775515

SINGAPURA

Pn Nazleen +6598710075

Oh, ya! Sekiranya anda merupakan pembeli mesin tart dari Sk dan mahukan nombor telefon anda dipaparkan di blog ini, anda bolehlah menghubungi Sk di talian yang sama ya. Sebab, Sk telah kehilangan sebahagian dari nombor telefon anda. jadi, Sk berharap sangat agar anda dapat menghubungi Sk semula ya.

Terima kasih semua!!!

5 comments:

  1. Kak, letak list kat sidebar kak...hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. Ya, Aziela.. mmg ada list kat side bar.. cer tengok.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Lepas ni kalau rasa malas nak buat sendiri, order je la kat sesiapa yang dekat2 tu... hehehehe

    ReplyDelete
  4. salam singgah. wah terbaik ni. lagi ramai stokis, lagi mudah nak dapatkan produk ^_^

    ReplyDelete
  5. Waah.... ramai dah jadi stokis SK
    Tahniah dari kakak. Tumpang gembira dan seronok..

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?